2013. január 29., kedd

Peter Hess Hang - Masszázs - Terápia


Peter Hess Hang-Masszázs-Terápia


A Peter Hess Hang-Masszázs-Terápia egy közérzetjavító, stressz oldó, energetizáló módszer. Hang és masszázs, amely terápiás hangtálak lágy, nyugtató hangjaival és finom rezgéseivel gyógyítja, tisztítja a testet, lelket, szellemet.

  
Peter Hess német mérnök, a módszer megalapítója Nepálban ismerkedett meg ezzel az ősi gyógymóddal és tanulmányozta a hangtálak hatását az emberi szervezetre. 25 évvel ezelőtt megalapította a Peter Hess Hang-Masszázs-Terápiát, melyet azóta egyre szélesebb körben, a gyógyításban, a wellness területén és a pedagógiában is sikerrel alkalmaznak.


Mik azok a hangtálak?
A Peter Hess terápiás hangtálak 7 fém ötvözetéből készült, minőségi, ellenőrzött eszközök. Sok fajtájuk létezik, lényegük, hogy különböző frenvencia-spektrumon rezegnek. Ettől függően történik alkalmazásuk is. A különböző méretű és hangú tálak meghatározott testrészekre helyezve, azok frekvenciájával harmonizálva fejtik ki áldásos hatásukat. 

Hogyan hatnak a hangtálak?
A hangtálak koncentrikus körök formájában az egész testet átjárják, tisztítják. Javítják a testérzetet, feloldják az energetikai blokkokat. Hallási úton harmonikus hangjaikkal kellemes hallásélményt nyújtanak, ami szintén nagyban hozzájárul az ellazuláshoz. A nyugodt légkörben a rezgések és harmonikus, kellemes hangok megteremtik azokat a feltételeket, amelyben könnyedén elérhető a meditatív állapot. Ez a kellemes, nyugodt, relaxált állapot rendkívül jótékony hatású. Szerveink vérellátása megnő, a légzés harmonizálódik. A szervezet energetizálódik, nő a teherbíró képességünk, gondolataink kitisztulnak.

A gyermekek terápiája:
Miért ajánlott a Hang-Masszázs-Terápia gyermekeknek? Mert fejleszti az állóképességet, koncentrálóképességet, a képzeletet és kreativitást.  Jó eredménnyel alkalmazható tanulási zavarok, figyelemzavar, hiperaktivitás és viselkedési rendellenességek (emocionális problémák, szorongás, alvászavar, agresszió), valamint kommunikációs és szociális problémák esetén.A felnőtt hangmasszázs fekvő helyzetben, körülbelül 45 percig történik. Gyermekek esetében erre nincs szükség, egyrészt korukból, másrészt szervezetük tisztaságából kifolyólag. 
A gyermekek terápiája történhet egyénileg, illetve csoportosan. Alapja a játék, így a rezgések játékos formában jutnak el a gyermekekhez. Természetesen a terápiából gyermekeknél sem hiányozhat a relaxáció. 

- - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Információk a foglalkozásról:

Jelentkezés:                   Szélig Éva +36 30 /579 64 11

Peter Hess Hang – Masszázs – Terápia gyerekeknek:

Időpont:                        Hétköznapokon 17:00 – tól, Szombaton délelőtt

Időtartam:                     30 perc

Árak:
- egyéni foglalkozás:                   2500 Ft /fő /alkalom
- 2 gyermek esetén:                    2000 Ft /fő /alkalom
- 3 gyermek esetén:                    1500 Ft /fő /alkalom
- 4 vagy több gyermek esetén:    1200 Ft /fő /alkalom

Testvérkedvezmény:     10 %

Peter Hess Hang – Masszázs – Terápia felnőtteknek:

Időpont:                        Hétköznapokon 17:00 – tól, Szombaton délelőtt

Időtartam:                     45 - 60 perc

Árak:
- egyéni foglalkozás:                   4000 Ft /fő /alkalom
- foglalkozás pároknak:              3000 Ft /fő /alkalom


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése